15 будинків та споруд обстріляли бойовики на Миколаївщині: є загиблі та поранені

Поранення отримали 20 людей
15 будинків та споруд обстріляли бойовики на Миколаївщині: є загиблі та поранені
Наслідки обстрілу в Миколаївській області Фото: https://www.facebook.com/UA.National.Police
30 Травня 2022, 12:30
читать на русском

Упродовж минулих вихідних, 28 та 29 травня, війська рф завдали чисельних ударів по Миколаєву та області.

Як повідомили у поліції, під обстрілами ворога перебували обласний центр та населені пункти - Новий Буг, Березнегувате, Шевченкове, Засілля, Любомирівка, Мурахівка та Прибиш.

Пошкоджень і руйнувань зазнали 15 об'єктів цивільної інфраструктури, з них: багатоповерхівки, приватні житлові будинки, гаражі, аптеки та інші споруди. Є загиблі та постраждалі. Правоохоронці фіксують наслідки російської агресії по мирному населенню і допомагають потерпілим, - йдеться у повідомленні.

Як повідомила голова Миколаївської облради з гуманітарних питань регіону Ганна Замазєєва, "зараз найбільше дістається Миколаївському та Баштанському районам".

Обстріли зафіксовані в Березнегуватській, Широківській, Інгульській та інших громадах. Пошкоджені соціальні об’єкти та житлові будинки. Продовжують окупанти гатити і по житлових районах міста Миколаєва.

Вночі було обстріляне місто Новий Буг. Пошкоджені магазини, аптека та житлові будинки в центрі міста. Поранено трьох людей. Загалом же, за минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 20 людей. На щастя, дітей серед постраждалих немає, - зазначила вона.

За її словами, станом на сьогоднішній ранок, в миколаївських лікарнях знаходяться 281 громадянин, що постраждав від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 46 постраждалих отримало допомогу амбулаторно.

Нагадаємо, 9 травня російські бойовики обстріляли Миколаївську область, поранення отримали 15 людей.

1