60 зрадників затримала СБУ в кількох областях України - відео

Також виявлено 20 диверсійно-розвідувальних груп
60 зрадників затримала СБУ в кількох областях України - відео
Затримання, арешт Фото: Depositphotos
16 Березня 2022, 06:06
читать на русском

Служба безпеки протягом доби 14 березня затримала понад 60 зрадників у різних областях України та виявила 20 диверсійно-розвідувальних груп.

Як повідомили у пресслужбі відомства, СБУ документує злочини російських загарбників на тимчасово окупованих територіях.

Яка ситуація в областях:

У Черкаській області СБУ схопила інформаторку, яка працювала на розвідку окупанта. Її завданням було передавати фото та відео про розташування на Черкащині військовослужбовців і техніки ЗСУ.

У Луганській області СБУ фіксує злочини агресора на тимчасово окупованій території, де той намагається створити систему придушення опору українців. Для цього формують окупаційні каральні органи.

Наприклад, до таких населених пунктів як Марківка, Біловодськ і Троїцьке окупанти привезли так званих "прокурорів" з ОРЛО, які вже зарекомендували себе в самопроголошеній "ЛНР". А у Лисичанську спецпризначенці СБУ затримали жителя, який за завданням бойовика так званої "ДНР" збирав відомості про місця дислокації та переміщення українських військ.

У Кіровоградській області Служба безпеки викрила чоловіка, який з території України працював у російському інформполі. Він публікував на популярних форумах свою антиукраїнську позицію, висловлював неповагу до ЗСУ та керівництва держави. Наразі чоловіка затримано, з ним проводиться відповідна робота.

У Закарпатській області СБУ викрила місцевого мешканця, який організував канал незаконного переправлення за кордон громадян призовного віку. Злочинець використовував паспорти іноземної країни, що не належали його клієнтам. Спецпризначенці СБУ затримали його при спробі переправити за кордон трьох дезертирів. Всі вони затримані і зараз перебувають на допиті в СБУ.

Нагадаємо, Служба безпеки затримала хакера, який допомагав російським бойовикам, забезпечуючи ворогу мобільний зв’язок в Україні.

Читайте також

1