80 осіб врятували під час пожежі у будинку для літніх людей у Києві - фото

Жертв та постраждалих немає
Важливо
80 осіб врятували під час пожежі у будинку для літніх людей у Києві - фото
Пожежа у будинку для літніх людей у Києві Фото: ДСНС
12 Березня 2021, 08:41
читать на русском

Будинок для літніх людей загорівся у Києві. Врятовано 80 людей.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій у м. Києві.

12 березня о 05:51 у Подільському районі по вул. Лісозахисна, 11-б в триповерховій будівлі для літніх людей на покрівлі виникла пожежа. О 6:55 пожежу локалізовано на площі 100 кв.м., а о 7:17 - ліквідовано. На об’єкті перебувало 65 осіб похилого віку. Жертв та постраждалих немає, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Підрозділами ДСНС та обслуговуючим персоналом з верхніх поверхів евакуйовано на перший поверх 65 осіб похилого віку та 15 осіб персоналу. До гасіння залучались 35 осіб та вісім одиниць техніки.


Нагадаємо, що 21 січня о 15.03 у Харкові у двоповерховому житловому будинку, попередньо переобладнаному під будинок для літніх людей, на другому поверсі виникла пожежа. Внаслідок цього 15 людей загинули, ще п‘ять людей госпіталізували.

Зокрема загинули 6 чоловіків і 9 жінок. Найстаршому загиблому був 91 рік, а наймолодшій – 71 рік.

Суд обрав запобіжний захід орендарю згорілого в Харкові будинку для літніх людей "Золотий час" В’ячеславу Кравченку. Його взяли  під варту на 60 діб без права внесення застави.

Читайте більше у нашому матеріалі: "15 жертв пожежі у Харкові: хто відповість за страшну смерть літніх людей та що відомо".

1