97-річний українець потрапив до Книги рекордів Гіннеса - відео

Харків'янин став найсильнішим тенісистом планети у віковій категорії 90+
97-річний українець потрапив до Книги рекордів Гіннеса - відео
Леонід Станіславський Фото: Фейсбук спортсмена
6 Липня 2021, 15:09
читать на русском

Мешканець Харкова, 97-річний тенісист Леонід Станіславський потрапив до Книги рекордів Гіннеса.

Місцевий тенісний клуб "Унікорт" повідомив, що чоловік отримає нагороду як найсильніший тенісист планети у віковій категорії 90+.

Найсильніший тенісист планети у віковій категорії 90 років і старше, найстарший гравець, який бере участь в змаганнях, вже, без малого, три десятка років регулярно (тричі на тиждень взимку і влітку) тренується в рідному клубі "Унікорт". У 2017 році Леонід Станіславський був включений до книги рекордів України. У свої 97 років наш ветеран готується в національному тенісному центрі України до свого чергового чемпіонату світу, - йдеться у повідомленні.

В "Унікорті" кажуть, що Станіславський незмінний учасник чемпіонатів світу серед ветеранів у категорії 85+. Бронзовий призер чемпіонату Європи в Анталії в парному розряді в категорії 80+. Учасник міжнародних турнірів в Голландії, США, Хорватії.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ATP Tour (@atptour)

Нагородження рекордсмена та вручення сертифікату Guinness World Records відбудеться у Харкові 7 липня.

Леонід Станіславський Фото: Унікорт

Нагадаємо, Леонід Станіславський став другим членом "Унікорту", якого внесли до Книги рекордів Гіннесса. Перед ним туди потрапив президент клубу, легендарний український волейболіст Юрій Поярков.

Читайте також

1