АЕК "Ларнака" - "Динамо": де і коли дивитися матч

Український клуб влаштує тільки перемога для збереження шансів на вихід до плей-офф Ліги конференцій
АЕК "Ларнака" - "Динамо": де і коли дивитися матч
Київське “Динамо” / Фото: Getty Images/Global Images Ukraine
26 Жовтня 2022, 16:27
читать на русском

У четвер, 27 жовтня, київське "Динамо" проведе матч 5-го туру групового етапу Ліги Європи сезону-2022/23. Суперником команди Мірчі Луческу буде АЕК Ларнака.

Зустріч відбудеться в Ларнаці - портовому місті на південному узбережжі Кіпру, на стадіоні Георгіоса Карапатакіса. Стартовий свисток пролунає о 19:45 за київським часом.

Зазначимо, що лише перемога в цьому поєдинку дозволить "біло-синім" зберегти шанси на єврокубкову весну та претендувати на вихід до плейофф Ліги конференцій.

У паралельному матчі цієї групи турецький "Фенербахче" на власному полі прийме французький "Ренн".

На території України поєдинок у прямій трансляції покаже відеосервіс MEGOGO та платформа Volia TV.

Букмекери вважають фаворитом майбутнього поєдинку київський клуб. На перемогу "біло-синіх" можна поставити з коефіцієнтом 2,32. Нічия - 3,40. Виграш кіпріотів оцінюється коефіцієнтом 3,25.

Нагадаємо, підопічні Мірчі Луческу програли у всіх чотирьох стартових турах Ліги Європи (по разу - "Фенербахче" та АЕКу та двічі - "Ренну"). За два тури до кінця групового етапу "біло-сині" втратили шанси вийти до плей-офф ЛЄ.

"Фенербахче" та "Ренн" (набрали по 10 очок) достроково забронювали перші дві сходинки та навесні продовжать виступи в Лізі Європи. "Динамо" (0) позмагається з АЕКом (3) за третє місце в групі та путівку до 1/16 фіналу Ліги конференцій.

Поєдинки заключного 6-го туру групового етапу Ліги Європи відбудуться 3 листопада: "Динамо" - "Фенербахче", "Ренн" - АЕК Ларнака.

Читайте також

1