Актор Болдуїн застрелив людину на зйомках фільму: загибла була родом з України

Також поранення отримав режисер Джоел Соуза
Актор Болдуїн застрелив людину на зйомках фільму: загибла була родом з України
Алек Болдуїн Фото: The Hollywood Reporter
22 Жовтня 2021, 09:29
читать на русском

В американському штаті Нью-Мексико на зйомках вестерну "Іржа" (Rust) відомий актор Алек Болдуїн випадково застрелив оператора-постановника та поранив режисера.

Як повідомляє The Guardian, 68-річний продюсер і актор вистрілив зі зброї для реквізиту. Актори повинні були стріляти холостими патронами, проте в момент пострілу осколки кулі розлетілися і зачепили двох людей, що знаходилися поруч.

Поранення отримали 42-річна операторка-постановниця Галина Гатчинс та 48-річний режисер Джоел Соуза.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Halyna Hutchins (@halynahutchins)

За даними поліції, поранену жінку-оператора спочатку доставили на вертольоті в лікарню Університету Нью-Мексико в Альбукерке, однак вона померла через отримані травми. Поранений режисер Джоел Соуза знаходиться в критичному стані.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Halyna Hutchins (@halynahutchins)

ЗМІ повідомили, що загибла операторка була родом з України. Вона мала вищу освіту в галузі міжнародної журналістики Київського національного університету в Україні, а раніше працювала журналістом-розслідувачем у британських документальних виробництвах у Європі.

Галина Гатчинз Фото: https://www.instagram.com/halynahutchins/

У 2018-му Гатчинз потрапила в топ-8 жінок американської кіноіндустрії за версією кіностудії 21st Century Fox. У 2019 році видання American Cinematographer оголосило її переможницею в номінації "Висхідна зірка" (Rising Stars).

Нагадаємо, у жовтні в Сполучених Штатах Америки поліція затримала 42-річного жителя Детройта, який силою утримував у підвалі будинку та ґвалтував десятьох жінок.

Читайте також

1