У США викрили чоловіка, який у підвалі утримував секс-рабинь

Злочинець накачував жінок наркотиками, аби вони були "слухняними"
У США викрили чоловіка, який у підвалі утримував секс-рабинь
Арешт Фото: Kindel Media з Pexels
22 Жовтня 2021, 07:08
читать на русском

У Сполучених Штатах Америки поліція затримала 42-річного жителя Детройта, який силою утримував у підвалі будинку та ґвалтував десятьох жінок.

Як повідомляє телеканал FoxNews, затриманий Куємабі Саммерлін також змушував своїх "рабинь" займатися проституцією.

За даними видання, розслідування почалося в 2019 році після того, як перша жертва повідомила поліції, що Саммерлін двічі зґвалтував її та змусив жити в підвалі. Вона сказала, що чоловік також приводив до неї у підвал інших чоловіків, де вони за гроші вступали з нею у сексуальний контакт.

Під час розслідування поліція виявила ще дев'ять жертв, які змогли вибратися з підвалу. Вони розповіли, що Саммерлін погрожував їм пістолетом і бив, якщо вони просили їжу, чи вимагали відпустити їх. Також жінки сказали, що чоловік змушував їх заробляти не менше 1000 доларів на день.

Одна із жертв розповіла, що Саммерлін накачував своїх секс-рабинь наркотиками.

У поліції повідомили, що під час обшуку в будинку чоловіка виявили зброю та наркотики, а коли обшукували підвал - там знайшли двох жінок - останніх жертв садиста.

Наразі Саммерліна заарештували та пред'явили йому звинувачення у торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації.

Нагадаємо, у грудні минулого року у Татарстані (Росія) затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві більше 25-ти жінок похилого віку. Ним виявився раніше судимий житель Казані Радік Тагіров, який вийшов із в'язниці у червні 2010 року.

Читайте також

1