Amazon запустила власну систему онлайн-продажу медикаментів

Вона ще буде вдосконалити фармацевтичну галузь
Amazon запустила власну систему онлайн-продажу медикаментів
Amazon (фото: TAdviser)
18 Листопада 2020, 02:04
читать на русском
Компанія Amazon запустила власну систему онлайн-продажу й доставлення медикаментів.

Про це повідомляє BBC.

Учасники Amazon Prime мають право на безкоштовне дводенне доставлення та знижки до 80% на звичайні ліки та 40% на спеціально призначені фірмові препарати.

Клієнти повинні надати деякі основні відомості про стан здоров’я, наприклад, чи вагітні вони, а також повідомити дату народження, стать та дані страхування.

Віцепрезидент Amazon Pharmacy заявив, що сподівається вдосконалити фармацевтичну галузь, яка "може бути незручною та заплутаною".

Читайте також

Ми працюємо, щоб перемогти труднощі, щоб кожен, хто потребує рецепта, міг зрозуміти наявні варіанти, оформити замовлення за найнижчою доступною ціною та швидко отримати ліки, - сказав він.

Передбачається, що лікарі можуть надсилати рецепти безпосередньо в аптеку Amazon Pharmacy, яка зараз доступна лише в США, або ж пацієнти можуть вимагати переказу у наявного продавця.

Нагадаємо, що компанія Amazon, яка придбала Інтернет-аптеки Pillpack у 2018 році за 753 млн доларів, заявила, що дані про стан здоров'я клієнтів не будуть передаватися рекламодавцям без дозволу.

1