Арахамія гуляв Берліном в кросівках Nike за 100 тисяч гривень - фото

Нардеп обрав доволі примітні кросівки - чорно-білі VaporWaffle
Арахамія гуляв Берліном в кросівках Nike за 100 тисяч гривень - фото
Давид Арахамія
13 Червня 2024, 17:08
читать на русском

Лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в кросівках за 100 тисяч фотографувався на мітингу українців проти примусової мобілізації, що відбулася у Берліні.

Як пише "Інформатор", нардеп обрав доволі примітні кросівки - чорно-білі VaporWaffle. Ця модель була випущена компанією Nike разом з японським брендом sacai у 2020 році.

Арахамія в кросівках за 100 тисяч гривень

Дизайнери добре попрацювали над дизайном цього взуття - текстильну сітку поєднали із замшею, а підошва "розшарована" у задній частині.

На сайті Nike вартість таких кросівок становить 220-260 євро (9,5 тис. - 11,3 тис. грн), але в офіційному продажі їх уже немає, оскільки вони з лімітованої колекції. Та зараз їх можна купити у перекупів, але ціна буде вищою, - у середньому за 1200 євро (52 тисячі гривень), а десь вартість доходить аж до 2200 євро (95,7 тис. грн).

Кросівки Nike

Кросівки Nike

Чимало на ринку є реплік цієї моделі. Китайська підробка буде коштувати десь 3 тисячі гривень.

Китайські кросівки Nike

Китайські кросівки Nike

Нагадаємо, що Арахамія в Берліні зустрів українців, які мітингували проти примусової мобілізації. Двоє чоловіків захотіли сфотографуватися з депутатом і він це зробив. В одного з протестувальників був плакат з написом: "Зеленський віддав наказ викрадати людей”.

Читайте також

1