DJ Арахамія та жінки на підборах: подробиці виїзного засідання "Слуг народу" у Трускавці

"Слуги народу" планують влаштувати гучну вечірку у розпал карантинних обмежень
DJ Арахамія та жінки на підборах: подробиці виїзного засідання "Слуг народу" у Трускавці
Діджей, відпочинок, музика, дискотека Фото: David Bartus з Pexels
28 Вересня 2021, 16:45
читать на русском

Голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія розповів подробиці виїзного засідання партії у Трускавці.

В коментарі телеканалу "Україна 24" він повідомив, що у суботу, 2 жовтня, на зборах фракції буде присутній президент (Володимир Зеленський - досьє).

За його словами, на заході хочуть обговорити кількість виконаних і не виконаних обіцянок, які давали на виборах. А вже після Арахамія не виключає нового "турбо-режиму" в ухваленні законів.

Він повідомив, що голові Верховної Ради Дмитру Разумкову запрошення поки не надсилали, "бо він позафракційний", а от його перший заступник Стефанчук буде присутнім: "бо він менеджер проєктів законів так званої трійки".

Окрім того, під час заходу "слуги" мають намір влаштувати вечірку, під час якої планується церемонія нагородження, так званий "партійний Оскар" і DJ Set від голови фракції, який виступає під псевдонімом Dj David Braun.

За даними УП, "Слуги народу" у Трускавці планують влаштувати вечірку у розпал посилення карантинних обмежень - З 23 вересня всі області України перейшли у жовтий рівень карантинних обмежень. По всій території країни діють обмеження, передбачені для "жовтого" рівня епідемічної небезпеки.

Відтак, вранці 1 жовтня депутатів чекають у самому Трускавці. Для них навіть організують трансфер з залізничного вокзалу до готелів. Жити "слуги" будуть у Трускавці у трьох готелях одразу: Rixos, "Міротель" та "Лісова пісня".

З 13:00 у Rixos почнеться обід, а після нього проведення великої фракції: від 15:00 до 17:00 організаційні питання, виступи, презентації, Q&A, 17:30-19:00 сесія із Тимофієм Миловановим.

2 жовтня депутатів очікує основний день роботи в Rixos. Цього дня у Трускавці чекають президента Зеленського. З 10:00 до 11:30 відбудеться сесія за участі керівників силових відомств. Після цього цілий день до 19:00 робота в групах і презентація напрацювань.

Після вечері і вільного часу, о 21:30 розпочнеться церемонія нагородження найкращих депутатів. Десь о 22:30 розпочнеться гала-вечеря, де, як кажуть, глава фракції СН Давид Арахамія відіграє dj-сет, - йдеться у повідомленні.

В неділю, 3 жовтня, у депутатів передбачений лише сніданок і повернення назад у Київ.

Тим часом Телеграм-канал PavlovskyNEWS повідомив, що "Слуги народу" вже отримали повідомлення про дрескод, якого мають дотримуватися на вечірці.

Просимо вас звернути увагу на бажаний дрес-код для гала-концерту, який відбудеться 02.10.2021 о 21:30. Cocktail/Сocktail Attire. Чоловіки можуть замінити фрак або смокінг вже на класичний чорний, або максимально темний костюм разом з краваткою або без неї, також зовнішній вигляд доповнять чорні класичні туфлі. Жінкам ідеально підійдуть коктейльні сукні до колін або навіть трохи вище коліна, а також можна надіти брючний костюм або топ зі спідницею. На ноги – туфлі на високій шпильці або босоніжки, - йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що фракція "Слуга народу" проведе зустріч фракції та інших посадовців з 1 по 2 жовтня в готелі Rixos Prykarpattya в Трускавці. На зустрічі буде й президент України Володимир Зеленський.

Читайте у нашому матеріалі, як слуги набиратимуться "уму-розуму" та що думають українці: Зеленський вдруге повезе "слуг" на навчання до Трускавця: що відомо та реакція українців

Читайте також

1