Корнієнко розповів, коли й де відбудеться засідання партії "Слуга народу"

На засідання запросять керівників Офісу генпрокурора і СБУ
Головне
Корнієнко розповів, коли й де відбудеться засідання партії "Слуга народу"
Олександр Корнієнко Фото: УНІАН
22 Вересня 2021, 15:55
читать на русском

Голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко розповів, коли відбудеться засідання партії СН у Трускавці (Львівська область).

Про це він сказав під час брифінгу в кулуарах Верховної Ради 22 вересня, яку передає РБК-Україна.

За його словами, на збори запросять керівників Офісу генпрокурора і СБУ, а також представників Кабміну.

На питання, чи буде на засіданні Дмитро Разумков, глава СН відповів "не впевнений", орієнтуватися будуть на стан здоров'я спікера, адже він зараз перебуває на самоізоляції через коронавірус.

Засідання пройде 1-3 жовтня. Головні питання розглянуть в другій половині дня 1 жовтня, а також вдень у суботу 2 жовтня.

Будемо підбивати підсумки того, що ми встигли зробити за половину терміну Володимира Зеленського і майже половину нашого терміну. І намітити, що ми далі робимо, по яким реформам прискорюємось, як інтегруються у загальну нашу стратегічну програму такі речі, як програма дій уряду, - пояснив Корнієнко.

Глава партії "Слуга народу" пояснює: Трускавець обрали, бо в Україні мало схожих туристичних потужностей.

Крім Трускавця мало таких місць, тому що треба компактно розселити велику кількість людей - близько 300. Ми займемо фактично всі готелі в Трускавці, - підкреслив він.

До кого ж депутати будуть селитися в готелі за свій рахунок.

Нагадаємо, що спікер парламенту Дмитро Разумков скликав позачергове засідання Верховної Ради на 23 вересня за ініціативою позафракційного народного депутата Олександра Дубінського.

Читайте також