Вранці був у Раді, а ввечері з COVID-19: Разумков вже вдруге підчепив вірус

Хворобу виявили лише завдяки тесту, а явних симптомів не було
Важливо
Вранці був у Раді, а ввечері з COVID-19: Разумков вже вдруге підчепив вірус
Дмитро Разумков Фото: УНІАН
10 Вересня 2021, 20:25
читать на русском

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков вже вдруге захворів на коронавірус. Тепер політик не зможе взяти участь в форумі Ялтинської європейської стратегії.

Про це спікер парламенту написав на своїй сторінці у Facebook.

Якщо вам раптом здавалось, що всі ці тести перед масовими заходами - це невинна формальність чи данина духу часу і насправді їх просять зробити для проформи, то я вас розчарую. Сьогодні, наприклад, такий, на перший погляд, формальний тест перед масовим заходом допоміг виявити хворого, який, сам того не знаючи, міг би заразити кілька сотень поважних гостей. Тест виявив мене, - зазначив Разумков.

Він додав, що збирався брати участь у Ялтинській європейській стратегії, де мав би дискувати на тему верховенства права в Україні. Втім, через коронавірус відвідати захід особисто він не зможе, але сподівається виступити онлайн.

Політик додав, що хворобу виявлено було лише завдяки тесту, оскільки явних симптомів він не мав і почувається добре. Тепер спікер перебуватиму на самоізоляції, певний час працюватиме дистанційно.

Зазначимо, що вранці 10 вересня Разумков проводив брифінг у Верховній Раді.

Нагадаємо, що вперше у Дмитра Разумкова діагностували COVID-19 у листопаді 2020 року. Почувався він нормально та працював дистанційно.

Читайте також

1