У спікера Разумкова виявили коронавірус

Він перебуває на самоізоляції та працює дистанційно
У спікера Разумкова виявили коронавірус
Дмитро Разумков (фото: УНІАН)
11 Листопада 2020, 19:13
читать на русском

У голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова діагностували COVID-19.

Про це спікер парламенту повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Разумков зазначив, що почувається нормально. Він перебуває на самоізоляції та працює дистанційно.

Ризик підхопити коронавірус є у кожного з нас. Сьогодні хвороба наздогнала і мою родину, я отримав позитивний результат тесту. Почуваюся нормально, сподіваюся, так буде і надалі. Перебуватиму на ізоляції та працюватиму дистанційно, - написав Разумков (досьє Дмитра Разумкова).

Читайте також

Нагадаємо, у вересні голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив про нові випадки інфікування COVID-19 у парламенті. А вже через кілька днів, 30 вересня, Верховна Рада пішла на карантин через спалах коронавірусної інфекції серед народних депутатів.

Раніше стало відомо, що на коронавірус захворіли: міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов, ексголова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций, генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський, лідер партії "Слуга народу", перший заступник однойменної фракції Олександр Корнієнко, голова правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.

29 жовтня захворів на коронавірусну інфекцію COVID-19 виконувач обов’язків голови Державної фіскальної служби Сергій Солодченко.

3 листопада захворіли на коронавірус голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки Олександр Завітневич та Міністр екології України Роман Абрамовський, а також народна депутатка від "Слуги народу" Єлизавета Ясько.

6 листопада голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов захворів на COVID-19, а 9 листопада міністр фінансів України Сергій Марченко теж захворів на COVID-19.

9 листопада стало відомо, що на коронавірус захворіли президент Володимир Зеленський (досьє) та голова Офісу президента Андрій Єрмак (досьє).

1