Корнієнко пояснив часті скандали зі "слугами" у партії

Скандали були більш медійними, ніж правоохоронними, вважають у "Слузі народу"
Корнієнко пояснив часті скандали зі "слугами" у партії
Олександр Корнієнко Фото: сторінка депутата у Фейсбук
20 Листопада 2020, 11:36
читать на русском

Перший заступник глави фракції "Слуга народу", лідер однойменної партії Олександр Корнієнко пояснив, як серед "слуг" у місцевій владі могли опинитися люди зі скандальними біографіями.

Зокрема, в ефірі каналу "Україна 24", політик (досьє Корнієнка) прокоментував скандал на Закарпатті, де на хабарі спіймали новообраного голову Воловецької об'єднаної територіальної громади, який балотувався від "Слуги народу".

Якщо говорити про корупцію, то крім Юрченка (депутат, помічника якого піймали на хабарі. — Ред.), нікому підозр у корупції не висували. Було багато чуток, маніпуляцій, була скандальна історія про комітет з податків, і таке інше, — сказав він.

Коли йому нагадали про злочини нардепів, зокрема, про те, що нардеп Роман Іванісов раніше був засуджений за зґвалтування, Корнієнко зазначив, що про таке минуле Іванісова у партії не знали.

Читайте також

Це неможливо було відстежити, що той колега всю інформацію в реєстрі затер. За документами з його минулого інформацію відновили, і він зараз вийшов з фракції та став позафракційним. Решта скандалів були більш медійними, ніж правоохоронними, — заявив Корнієнко.

Як відомо, після місцевих виборів, які відбулися в україні 25 жовтня, на Закарпатті голову Воловецької ОТГ Михайла Попелича затримали на хабарі у сумі 80 тисяч гривень. За неофіційною інформацією, гроші Попелич вимагав як "відкат" за виграні тендери на ремонт доріг і тротуарів.

14 вересня Національне антикорупційне бюро України викрило на хабарі помічника народного депутата від "Слуги народу" Олександра Юрченка. Та показало відео з доказами хабарництва нардепа Юрченка.

Про скандали провладних чиновників  читайте також у нашому матеріалі: Політичний хамелеон, плагіатор і майже європеєць: усе про скандали міністра Шкарлета.

1