Зе-Трускавець: де відбуватиметься зустріч "слуг" та про що говоритимуть

З'їзд триватиме два дні у готелі Rixos Prykarpattya
Зе-Трускавець: де відбуватиметься зустріч "слуг" та про що говоритимуть
З’їзд партії “Слуга народу” Фото: УНІАН
27 Вересня 2021, 18:11
читать на русском

"Слуга народу" проведе зустріч фракції та інших посадовців з 1 по 2 жовтня в готелі Rixos Prykarpattya в Трускавці. На зустрічі буде й президент України Володимир Зеленський.

Як повідомила пресслужба партії, захід матиме назву "Велика фракція". А відбудеться все в готелі Rixos Prykarpattya. Там же будуть проходити брифінги керівництва політичної сили та інших членів "Слуги народу" і запрошених гостей.

Так, 1 жовтня відбудеться засідання фракції з 15:00 до 19:00. Наступного дня триватимуть збори з 10:00 до вечора.

За інформацією PavlovskyNEWS, для учасників заходу та ЗМІ будуть обов'язкові COVID-сертифікат про вакцинацію або негативний ПЛР-тест, зроблений не раніше, ніж за 72 години.

Прессекретар "Слуги народу" Юлія Палійчук у Telegram розповіла, що на з'їзді розглянуть наступні теми:

  • обговорення стратегії роботи влади на наступний рік;
  • обговорення досягнень за минулі два роки;
  • план законопроєктних робіт.

При цьому "слуги" житимуть в готелях Rixos, "Міротель" і "Лісова пісня". Аби добратися до готелю, буде спеціальний трансфер. Ціна номера стартує від 2840 грн за добу, а максимальна – 8800. Є й номери за 19 тисяч гривень, але невідомо, чи житимуть там учасники з'їзду.

У вартість входить користування басейнами на вулиці і в готелі, сауна, а також окремий лікар. У "Слузі народу" пообіцяли, що нардепи оплачуватимуть поїздку самостійно.

Сам захід буде відбуватись у залі "Сенатор", як і в 2019 році. Початок зборів фракції заплановано на 1 жовтня, а на наступний день ввечері буде гала-концерт.

Читайте у нашому матеріалі, як слуги набиратимуться "уму-розуму" та що думають українці: Зеленський вдруге повезе "слуг" на навчання до Трускавця: що відомо та реакція українців

Читайте також

1