Аргентина-Хорватія: де і коли дивитися перший півфінал ЧС-2022

Мессі та Ко на шляху до вирішальної битви турніру спробують здолати фіналіста попереднього Мундіалю
Аргентина-Хорватія: де і коли дивитися перший півфінал ЧС-2022
Збірна Аргентини
13 Грудня 2022, 09:13
читать на русском

У вівторок, 13 грудня, в матчі 1/2 фіналу чемпіонату світу-2022 з футболу збірна Аргентини зіграє з Хорватією.

Поєдинок відбудеться на стадіоні "Лусаїл-Айконік" у Лусаїлі. Початок зустрічі – о 21:00 за київським часом.

На старті ЧС-2022 аргентинці сенсаційно програли Саудівській Аравії (1:2), після чого перемогли Мексику (2:0) та Польщу (0:2). Це дозволило підопічним Ліонеля Скалоні з першого місця вийти до плей-офф. В 1/8 фіналу "альбіселесте" обіграли Австралію (2:1). У чвертьфіналі Лео Мессі та компанія вибили збірну Нідерландів – основний час матчу завершився з рахунком 2:2, а в серії пенальті тріумфували аргентинці.

Хорватія розпочала Мундіаль нічиєю проти Марокко (0:0), а далі розгромила Канаду (4:1) та розійшлася миром з бельгійцями (0:0). У підсумку "картаті" посіли другу сходинку та пробилися до плейофф. В 1/8 фіналу хорвати після нічиєї (1:1) в основний час у серії пенальті перемогли команду Японії. На стадії чвертьфіналу підопічні Златко Даліча несподівано залишили за бортом турніру Бразилію – команди обмінялися голами (1:1) в екстратаймах, а в серії післяматчевих 11-метрових більш влучними виявилися європейці.

На території України поєдинок у прямій трансляції транслюватимуть регіональні канали Суспільного, сайт Суспільне Спорт та відеосервіс MEGOGO.

Також подивитися гру можна на платформі «Київстар ТБ» на каналі Суспільне Київ.

Фаворитами півфінального поєдинку букмекери вважають аргентинців. На їхню перемогу в основний час можна поставити з коефіцієнтом 1,86. Нічия – 3,40. Імовірність успіху хорватів після двох таймів гри оцінюється коефіцієнтом 5,00.

На прохід Мессі і Ко до фіналу приймаються ставки з коефіцієнтом 1,44. На те, що збірна Хорватії вдруге поспіль вийде до вирішального матчу чемпіонату світу – 3,00.

Нагадаємо, в іншому півфіналі ЧС-2022 чинні чемпіони світу – французи – позмагаються з головною сенсацією нинішнього Мундіалю – збірною Марокко. Цей матч відбудеться в середу, 14 грудня. Початок – о 21:00 за київським часом.

Читайте також

1