Арктичний холод: синоптик розповіла про погоду наступного тижня

З 21 грудня в Україні очікується різке зниження температури та сильний сніг
Арктичний холод: синоптик розповіла про погоду наступного тижня
Зима, сніг (Фото: picabu)
16 Грудня 2021, 14:47
читать на русском

Синоптик Наталка Діденко прогнозує, що до 21 грудня на всій території України очікуються дощі і мокрий сніг за температури близько нуля, а з наступного вівторка їх різко змінять мороз і снігопади.

Про це Діденко написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

П'ятниця в Україні буде з опадами - періодично мокрий сніг, у південній частині та на південному сході з дощем. Тобто, оця хмарність, яка вкрала у нас сонце, висітиме над головою й далі, – розповіла синоптик.

Також у ці дні очікується північний, північно-західний помірний вітер, у західних областях завтра може задувати до штормового.

Температура повітря у п'ятницю коливатиметься в межах від 1 морозу до 3 тепла.

У Києві завтра, 17-го грудня, політає мокрий сніг або просто сяде товстою шапкою щільна волога хмарність.

Стовпчики термометрів показуватимуть 0-3 градусів тепла.

З вівторка, з 21-го грудня в Україну прорветься холодне арктичне повітря із морозами. Очікуються снігопади, стовпчики термометрів опустяться до 12-15, у горах до 18-20 градусів морозу.

Нагадаємо, раніше синоптики розповіли про погоду на день святого Миколая. 19 грудня, майже всю Україну накриє снігом. Лише південні та східні області зустрінуть свято без опадів. Цього дня стане холодніше, а температура повітря впаде на кілька градусів і становитиме близько 4-5 градусів морозу.

Читайте також

1