Автобус з пасажирами перекинувся у Рівненській області - фото

Після автопригоди до лікарні потрапили чотири пасажири
Автобус з пасажирами перекинувся у Рівненській області - фото
ДТП з автобусом Фото: поліція
17 Травня 2021, 14:43
читать на русском

У селі Мирогоща (Рівненьска область) зранку 17 травня на трасі перекинувся автобус, що перевозив 20 пасажирів.

Як повідомляє місцева поліція, 28-річний рівнянин, водій маршрутного таксі сполученням "Дубно-Рівне", уникаючи зіткнення із легковиком, який виїжджав із другорядної дороги, виїхав на смугу зустрічного руху. Після цього — на узбіччя, де автобус і перекинувся.

Внаслідок автопригоди до лікарні доставили чотирьох пасажирів. Їх стан наразі оцінюють медики. Всього у салоні автобуса перебувало орієнтовно 20 осіб.

Керманич - за зовнішніми ознаками тверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 КК України.

Нагадаємо, 15 травня у Хмельницькій області сталася масштабна дорожньо транспортна пригода за участю трьох транспортних засобів. Загинули чотири людини. Водій вантажного автомобіля DAF з причепом виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinter та легковим автомобілем Opel Combo. Причіп вантажного автомобіля перекинувся, притиснувши Mercedes-Benz Sprinter і Opel Combo. В результаті зіткнення усі транспортні засоби зайнялися. Загинули водії та пасажири автомобілів, що опинилися під причепом вантажівки.

Читайте також