Байден назвав пріоритети своєї роботи на посаді президента

Він планує скасувати дії та розпорядження Трампа
Байден назвав пріоритети своєї роботи на посаді президента
Джо Байден Фото: сторінка політика у Фейсбук
25 Листопада 2020, 11:09
читать на русском
Обраний президент США демократ Джо Байден назвав імміграцію та природоохоронне законодавство пріоритетами на перші сто днів своєї роботи на посаді очільника країни.

Про це Байден розповів в інтерв’ю на NBC Nightly News.

Він зазначив, що планує реформувати імміграційне законодавство Америки та скасувати виконавчі розпорядження президента Дональда Трампа щодо навколишнього середовища.

Я надішлю до Сенату США законопроєкт про імміграцію, який забезпечить шлях до громадянства для понад 11 мільйонів людей без документів, - сказав обраний президент.

Читайте також

Байден також заявив, що скасує дії та розпорядження Трампа щодо навколишнього середовища, що включали скасування більш ніж ста екологічних норм, включаючи "Закон про чисте повітря" (Clean Air Act) та "Закон про чисту воду" (Clean Water Act).

Байден назвав такі розпорядження Трампа "руйнівними" та такими, що "зробили наш клімат гіршим, а нас хворобливішими".

Втім, обраний президент зауважив, що його законодавчі ініціативи залежатимуть від співпраці, яку він "зможе чи не зможе отримати від Конгресу США".

Нагадаємо, що 7 листопада представник Демократичної партії та колишній віце-президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден здобув перемогу на виборах президента США. Він отримав 273 голоси виборників.

1