Басейн з морською водою та паркувальне місце для яхт: де мешкає зірка "Кварталу 95" Олена Кравець

Все котеджне містечко та набережна надійно охороняються
Басейн з морською водою та паркувальне місце для яхт: де мешкає зірка "Кварталу 95" Олена Кравець
Олена Кравець (фото: УНІАН)
14 Липня 2021, 19:20
читать на русском

Українська комічна акторка, учасниця студія "Квартал 95" Олена Кравець мешкає в елітному котеджному містечку на березі Дніпра недалеко від Осокорків.

Про це йдеться у програмі "Викриття" на телеканалі Новини.LIVE.

Кравець живе в заміському двоповерховому дерев'яному котеджі в елітному районі на Лівому березі Дніпра. Будівля розташована за 50 метрів від води, а в її резиденції є багато високих дерев. Біля будинку, який розміром близько 300 кв. м, є невелика огорожа з кущів та газон.

Кухня у Кравець з високими стелями та великою люстрою у вигляді гілки дерева. Дві дитячі кімнати розташовані на другому поверсі. В акторки є двійнята Катя та Ваня, а також старша донька Маша.

Раніше зірка "Кварталу 95" розповідала, що любить з поїздок привозили автентичні сувеніри, тому в її будинку достатньо місця для антикваріату.

Все котеджне містечко добре охороняється: є пости на в'їзді та охорона на набережній. На його території є загальний басейн з морською водою для всіх жителів. У кожного власника на березі водойми є власне паркувальне місце для власних яхт і катерів.

В цьому котеджному селищі викуплені всі будинки, але за 5 тисяч доларів один з них можна орендувати.

Нагадаємо, що дружина колишнього актора "Квартал 95" та народного депутата від "Слуги народу" Юрія Корявченкова (Юзика) Тетяна задекларувала понад три мільйони гривень та купила автомобіль за ще два мільйони гривень.

Читайте також

1