Бензовоз розірвало на шматки у Полтавській області, є жертви - фото

Обставини та причини трагедії з'ясовуються
Бензовоз розірвало на шматки у Полтавській області, є жертви - фото
Бензовоз вибухнув на Полтавщині Фото: pl.npu.gov.ua
15 Лютого 2022, 09:01
читать на русском

На трасі у Полтавській області вибухнув та загорівся бензовоз MAN.

Як повідомили у поліції, внаслідок інциденту, який стався 14 лютого близько 20:00 поблизу села Бродщина, загинув 47-річний водій вантажівки.

Про вибух та загоряння автомобіля до поліції повідомили місцеві мешканці.

14 лютого близько 20:00 надійшло повідомлення від місцевих мешканців, що поблизу села Бродщина (Кобеляцька громада), Полтавського району вибухнув бензовоз. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції, рятувальники та медики. За попередньою інформацією слідства, унаслідок вибуху бензовоза MAN загинув водій вантажівки, мешканець Київщини, 1975 року народження, - йдеться у повідомленні.

Бензовоз вибухнув на Полтавщині Фото: pl.npu.gov.ua

Наразі за даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, відкрито кримінальне провадження за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Обставини та причини трагедії з'ясовуються.

Нагадаємо, на Харківщині поблизу селища Слобожанське Чугуївського району водій бензовозу не впорався з керуванням та перекинувся у кювет.

Читайте також