Без опадів і з нічними морозами: якою буде погода на день святого Миколая

Від четверга, 7 грудня до України повернуться сніг і мороз
Без опадів і з нічними морозами: якою буде погода на день святого Миколая
Погода взимку, сніг на ялинці. Фото: Pexels
6 Грудня 2023, 08:38
читать на русском

У середу 6 грудня в Україні опадів не очікується, тільки в Житомирській і Вінницькій областях буде невеликий сніг, а на Одещині - невеликий дощ.

Про це повідомив Укргідрометцентр.

На дорогах західних і північних областей місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, східний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-8° морозу, у Львівській, Чернігівській та Сумській областях 6-11° морозу, на Одещині та в Криму від 2° морозу до 3° тепла; вдень від 3° морозу до 2° тепла, на Закарпатті та крайньому півдні країни 2-7° тепла.

Прогноз погоди по Києву на 6 грудня - без опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, східний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-6° морозу; вдень 0-2° морозу.

У четвер також буде без істотних опадів, лише вночі в Приазов'ї невеликий сніг, вдень у Карпатському регіоні невеликий мокрий сніг і дощ.

Температура в північних областях 8-13° (на Чернігівщині та Сумщині подекуди до 15° морозу), вдень 2-7° морозу; на півдні та Закарпатті вночі близько 0°, вдень від 1° морозу до 4° тепла; на решті території вночі 2-7° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

На дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, північно-східний, 5-10 м/с.

У столиці 7 грудня без істотних опадів. Вітер східний, північно-східний, 5-10 м/с.

На дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 8-10° морозу, вдень 2-4° морозу.

Нагадаємо, середня місячна температура в грудні 2023 року прогнозується від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла (в Криму до 4 градусів тепла). Це на 1-1,5 градуса вище за норму.

Читайте також

1