Безробіття під час війни: де шукати роботу  

Пропонуємо добірку сервісів для пошуку заробітку
Безробіття під час війни: де шукати роботу  
Робота за комп’ютером (фото: Pexels)
16 Квітня 2022, 08:20
читать на русском

Під час війни половина українців залишилися без засобів існування - тисячі громадян шукають підробіток як в Україні, так і за кордоном.

Сервіс державних послуг "Дія" опублікував низку сервісів, за допомогою яких представники різних професій можуть знайти собі роботу.

Якщо ви втратили роботу через війну чи плануєте змінити професію, можете зайти на сайти наступних платформ та почати пошук заробітку:

  • UA Talents (https://www.uatalents.com/) - платформа працевлаштування для українців, які переїхали за кордон.
  • Happy Monday (https://happymonday.ua/) - на платформі збирають актуальні вакансії для роботи віддалено або у європейських містах.
  • The female factor (https://www.jobs.femalefactor.global/) - перша європейська платформа для жіночих талантів.
  • BazaIt (https://bazait.com/home/candidate) - англомовний ресурс для пошуку вакансій у сфері IT. Тут можна створити своє резюме, вказати бажану зарплату та поспілкуватися з рекрутерами.
  • Hire for Ukraine (https://hireforukraine.org/) - платформа для пошуку роботи по всьому світу. На сайті можна створити власний профіль із резюме.

Нагадаємо, українці, які втратили роботу через напад агресора, можуть отримати разову допомогу від нашої держави — 6500 грн. Зробити це можна в додатку Дія, оформивши картку єПідтримка.

Читайте також

1