Бійці ЗСУ "вклали у чорні мішки" двох окупантів, що ласували шашликом у Херсоні

Ще одного росіянина-поціновувача відпочинку на природі "підбили"
Бійці ЗСУ "вклали у чорні мішки" двох окупантів, що ласували шашликом у Херсоні
Відпочинок на природі, шашлик Фото: Natalka Kovalchuk (facebook.com/natalka.kovalchuk140)
20 Червня 2022, 12:52
читать на русском

У Херсоні представники сил оборони України ліквідували двох рашистів, які відпочивали на набережній міста. Ще одного російського окупанта поранено.

По це повідомляє Оперативне командування "Південь".

Зазначається, що днями в окупованому Херсоні представники оперативного підрозділу рашистських військ замовили собі в одному із закладів харчування шашлик на виніс та сіли поїсти і відпочити на набережній міста. Однак їхній відпочинок не задався, бо їх ліквідували з автоматної черги.

Враховуючи поведінку даних клієнтів, їх мародерське минуле і негідне походження, для обслуговування таких особливих гостей прибула спеціальна сервісна група, яка відкрила рахунок за допомогою автоматної черги. Два чеки по 200, та один - 300. Яскравих вражень від вечері отримали геть не поважні гості закладу, - розповіли у командуванні.

Повідомляється, що один з поранених рашистів тепер покращує здоров'я в одній з лікарень тимчасово окупованого Криму.

А ті, що вклалися в 200 – так само епічно вкладатимуться і в чорні мішки для сміття, - додали в ОК "Південь".

Нагадаємо, в окупованій Херсонській області українські партизани підірвали автомобіль з російським полковником та ще кількома військовими. Також партизани знищили російську установку "Град", яка їхала на вогневу позицію для обстрілу Очакова.