Бійка з різаниною сталася у кав'ярні в Київській області

Інцидент стався у Миронівці, поліція затримала нападника
Бійка з різаниною сталася у кав'ярні в Київській області
Затримання Фото: od.npu.gov.ua
18 Жовтня 2021, 12:09
читать на русском

Поліція Київської області повідомила деталі інциденту, який стався в одній із кав'ярень у Миронівці.

За даними правоохоронців, 17 жовтня близько 4 години ранку до чергової частини відділу поліції №2 (м. Миронівка) Обухівського РУП надійшло повідомлення про те, що в місті Миронівка по вулиці Михайлівська поранено двох чоловіків.

Ніж, якого поліцейські вилучили у нападника Фото: facebook.com/pol.kyivregion

На місце події негайно прибули працівники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Правоохоронці з’ясували, що в одній із кав'ярень між місцевим 43-річним жителем та двома іншими чоловіками виник словесний конфлікт, який згодом переріс у бійку.

Під час конфлікту у раніше судимої особи виник злочинний умисел щодо відвідувачів закладу. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зловмисник дістав ніж та наніс гостям кав'ярні ножові поранення, а потім втік з місця події. Постраждалих з пораненнями різного ступеню тяжкості доставили до лікарні, - розповіли у поліції.

Затримання нападника у Миронівці Фото: facebook.com/pol.kyivregion

43-річного нападника поліція затримала в порядку ст. 208 КПК України. За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин) ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у серпні бійка зі стріляниною сталася в Умані. Стрілком виявився 33-річний громадянин Ізраїлю, який проживає в Україні.

Читайте також

1