Білоруси відправили до росії 20 вагонів з боєприпасами, а доїхали не всі (фото)

Республіка допомагає агресору з боєприпасами
Білоруси відправили до росії 20 вагонів з боєприпасами, а доїхали не всі (фото)
Залізниця Фото: сторінка Укрзалізниці у Фейсбук
27 Червня 2022, 08:40
читать на русском

З Білорусі до Росії відправили 20 вагонів з боєприпасами. Відтак, керівництво і далі продовжує втягувати республіку у війну проти України.

Про це повідомляють у Генштабі ЗСУ.

На Волинському та Поліському напрямках ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено. За наявною інформацією, керівництво Республіки Білорусь продовжує надавати військову підтримку Російській Федерації, зокрема, до Білгородської області відправлено чергову партію боєприпасів обсягом до 20 вагонів, - йдеться в повідомленні.

За словами громадського активіста Сергія Стерненка, у Псковській області РФ потяг віз боєприпаси, але не доїхав.

Як повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України, pосія збільшує військову присутність в Білорусі.

Керівництво установ та організацій Гомельської області попереджені про ймовірність повернення підрозділів ЗС РФ. Одночасно росіяни планують нарощування чисельності оперативно-тактичної авіації на території Білорусі.

Офіційно – для проведення спільного патрулювання повітряного простору в рамках спільного навчально-бойового центру підготовки авіаційних підрозділів та підрозділів ППО. Для цього запланований переліт 10 літаків на аеродром Барановичі, - йдеться у повідомленні.

Також з 22 червня на території Гомельської області тривають мобілізаційні навчання. Натомість анонсовані раніше у білоруських ЗМІ заняття з бойової підготовки з резервістами, не проводяться. Самих резервістів наразі використовують для проведення господарських робіт.

1