Binance перерахувала Україні 10 млн доларів на гуманітарну допомогу

Кошти розподілять між основними міжурядовими організаціями та некомерційними організаціями
Важливо
Binance перерахувала Україні 10 млн доларів на гуманітарну допомогу
Фонд Binance фото: Bildquelle
28 Лютого 2022, 11:46
читать на русском

Найбільша криптобіржа світу Binance виділила Україні щонайменше 10 мільйонів доларів на гуманітарну допомогу в Україні через свій благодійний фонд Binance.

Про це повідомили на офіційному сайті Binance.

Пожертвування будуть розподілені між основними міжурядовими організаціями та некомерційними організаціями, які вже діють на місцях, включаючи ЮНІСЕФ, УВКБ ООН, iSans та People in Need, аби допомогти дітям і сім’ям переміщених осіб в Україні та сусідніх країнах, а також тим людям, які не можуть виїхати з України та найбільше піддаються небезпеці, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що також запустили сайт зі збору коштів у криптовалюті "Фонд екстреної допомоги Україні". Таким чином люди зможуть жертвувати криптовалюту на надання екстреної допомоги біженцям і дітям, а також для підтримки матеріально-технічного забезпечення на місцях харчування, палива та необхідних товарів для біженців. 

 Binance вже пожертвувала 16 042 BNB на суму, еквівалентну 6 мільйонів доларів США, - пояснили в криптобіржі.

Додали, що Binance також працює з місцевими групами підтримки, завданням яких є допомога у прискореному переході українців через кордон у безпечне місце у двох сусідніх країнах.  

Нагадаємо, раніше CEO Rakuten Viber Хіросі Мікітані пожертвував Україні 8,7 млн дол.

А мільярдер Ілон Маск підтримав Україну у боротьбі з російськими загарбниками й відкрив для країни термінали Starlink, які нададуть нам доступ до глобальної супутникової системи, яка дозволяє забезпечити швидкісний інтернет.

Читайте також

1