Бив ногами та по голові: у Києві конфлікт між водіями закінчився побиттям

Причиною стало, що один кермувальник не поступився дорогою іншому
Бив ногами та по голові:  у Києві конфлікт між водіями закінчився побиттям
Водій, автомобіль (фото: Pexels)
5 Січня 2021, 03:27
читать на русском

У Києві на проспекті Перемоги, поблизу парку Вернадського, виник конфлікт між водіями транспортних засобів, яке закінчився побиттям. Про це повідомив "Киев Оперативный" у Facebook.

Зазначається, що водій автомобіля Opel напав на водія іншого авто через те, що останній не поступився дорогою. Водій авто Opel накинувся з кулаками на іншого кермувальника, вважаючи, що той не правий. Спочатку агресивний чоловік хотів залізти до авто іншого, оскільки машина була закрита він почав бити по машині ногами, після чого збив іншого кермувальника з ніг та почав бити по голові.

Коли я впав, мені довелося закрити голову руками, тому майже всі удари припали на руки. Через це у мене зламана рука (зі зміщенням), потрібно ставити пластину. Орієнтовна сума за операцію - 30 тис. гривень. Заяву написав, але надії на поліцію особливо немає, - розповів потерпілий.

Читайте також

Увага. Відео 18+, на ньому присутня сцена жорстокості. Неповнолітнім, вагітним та вразливим людям не рекомендується до перегляду.

Нагадаємо, що у Дніпрорудному Запорізької області у новорічну ніч 33-річний чоловік убив свою мачуху, а потім сам зізнався поліції у скоєному.