У новорічну ніч у Дніпрорудному чоловік убив свою мачуху і здався поліції

Чоловік забив жінку руками й ногами, а потім сам зателефонував до правоохоронців
У новорічну ніч у Дніпрорудному чоловік убив свою мачуху і здався поліції
Кулак, убивство (Фото: pixabay)
1 Січня 2021, 18:12
читать на русском

У Дніпрорудному Запорізької області у новорічну ніч 33-річний чоловік убив свою мачуху, а потім сам зізнався поліції у скоєному.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції Запорізької області.

1 січня  о 00:40 до чергової частини Дніпрорудненського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з приватних будинків міста сталося вбивство жінки.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка відновила картину подій тієї ночі.

Під час конфлікту, який стався між 61-річною мачухою та 33-річним пасинком, останній руками й ногами  побив жінку до смерті.  Далі відтягнув бездиханне тіло жінки на кухню, де намагався привести її до тями, а коли зрозумів, що вона померла, зателефонував до поліції й зізнався у скоєному.

Чоловіка затримано. Вирішується питання  повідомлення фігуранту про підозру у скоєнні умисного вбивства й обрання запобіжного заходу.

Відповідно до санкції інкримінованої  статті фігурант може отримати  покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років.

Читайте також

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Дніпрі одночасно скоїли самогубство 75-річна жінка та її 38-річний син. У приватному будинку знайшли тіла матері та її сина без ознак насильницької смерті. Попередньо вони повісилися в кухні, прив`язавши мотузки до металевої труби. Тіла покійних направлені на судмедекспертизу.

1