У Києві затримали підозрюваного в убивстві на Майдані Незалежності

Ймовірним убивцею виявився громадянин Казахстану
У Києві затримали підозрюваного в убивстві на Майдані Незалежності
Затримання убивці (Фото: Нацполіція)
17 Грудня 2020, 16:38
читать на русском

Київські правоохоронці затримали громадянина Казахстану за підозрою у вбивстві чоловіка на Майдані Незалежності.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції м. Києва.

Аби уникнути покарання, громадянин Республіки Казахстан постійно змінював одяг та місця перебування. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у центрі Києва, в підземному переході на Майдані Незалежності зарізали 30-річного чоловіка. Попередньо встановлено, що між двома чоловіками виник конфлікт, під час якого один з них вдарив свого опонента ножем у живіт. Від отриманих травм 30-річний потерпілий помер на місці події.

Поліціянти відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування справи.

Читайте також

Раніше у Баришівському районі в Київській області правоохоронці схопили банду, яка займалася розбійними нападами на помешкання киян. Один чоловік із банди, коли тікав, кинув у поліціянтів гранату та відкрив вогонь. В ході перестрілки постраждали двоє правоохоронців, а зловмисник був поранений у ноги. Від вибуху гранати також був травмований ще один зловмисник.

Правоохоронці провели обшуки та вилучили пістолет з набоями до нього, гільзи, уламки гранат, газові балончики, кайдани, ножі, рації, балаклави та інші речові докази. Загалом затримано було трьох учасників банди, зараз вони перебувають в ізоляторі.

1