Бойовики із забороненої зброї обстріляли населений пункт в Луганській області - фото

Військовим довелося евакуювати мешканців Новозванівки
Бойовики із забороненої зброї обстріляли населений пункт в Луганській області - фото
Бойовики обстріляли Новозванівку Фото: facebook.com/pressjfo.news
12 Листопада 2021, 17:13
читать на русском

Збройні формування РФ обстріляли населений пункт Новозванівка в Луганській області із застосуванням артилерії, забороненої Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє пресслужба Штабу ООС у Фейсбуці.

Зазначається, що 11 листопада у період з 14.43 до 15.23 бойовики гатили в бік Новозванівки - загалом було випущено 26 снарядів калібру 122 мм.

У результаті обстрілу були зруйновані житлові будинки та господарські споруди за адресами вул. Суворова, 3 та вул. Суворова, 7. Загиблих та поранених серед цивільного населення не зареєстровано. Завдяки оперативно вжитим заходам, цивільні громадяни були вчасно евакуйовані, - кажуть у Штабі.

Наразі вирішується питання щодо відновлення зруйнованих будинків.

Українська сторона СЦКК закликає світову громадськість дати належну оцінку черговому злочинові збройних формувань Російської Федерації на території нашої держави.

Нагадаємо, 8 листопада збройні формування Російської Федерації на Сході України обстріляли два населені пункти - селище Болотене та Світличне. У результаті обстрілу зазнали значних пошкоджень будівлі та техніка водоканалу, зруйновано приміщення та знищене устаткування хіміко-бактеріологічної лабораторії.

Читайте також

1