Бойовики РФ вбили чотирьох мирних мешканців Київщини та понад 15 поранили

Окупанти нанесли авіаудар по мирних жителях Мар'янівки
Бойовики РФ вбили чотирьох мирних мешканців Київщини та понад 15 поранили
Медики у захисних костюмах “швидкої допомоги” під час поширення коронавірусу / Фото: kyivcity.gov.ua
25 Лютого 2022, 17:55
читать на русском

У Київській області російські бойовики намагаються захопити напрямки Буча – Гостомель – Ірпінь.

Російські окупаційні війська намагаються прорватися останні 4 години. У Бучі вдалося зупинити пересування колони військової техніки, супротивник покинув техніку та відступив, - повідомили у Київській обласній держадміністрації.

По відомляється, що на в’їзді до Вишгорода сили Національної гвардії України, Національної поліції та Територіальної оборони мужньо відбивають наступ російського окупанта.

На Бориспільському напрямку – спокійно, жодних бойових дій там не ведеться.

На жаль, маємо і втрати серед мирного населення в Поліссі, Мар’янівці та Гаврилівці. У Мар’янівці, що у Вишгородському районі, ворожі сили цинічно нанесли авіаудар по мирних жителях. Станом на зараз підтвердилася інформація щодо чотирьох вбитих та понад 15 поранених. Висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих, – розповів голова Київської ОДА Олексій Кулеба.

Він зазначив, що остаточна кількість жертв серед мирного населення в області уточнюється. Загалом ситуація на Київщині сьогодні повністю контрольована.

Нагадаємо, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що Росія готує танковий прорив на Київ і що це буде найважчий день.

Читайте також

1