Борис Джонсон стане батьком восьмий раз

Його дружина Керрі оголосила про третю вагітність
Борис Джонсон стане батьком восьмий раз
20 Травня 2023, 18:43
читать на русском

У родині великого друга України, колишнього прем'єра Великобританії Бориса Джонсона буде поповнення.

Дружина колишнього прем'єра Великої Британії Бориса Джонсона на своїй сторінці в Інстаграм повідомила, що чекає на третю дитину.

Дружина Джонсона поділилася, що "новий член команди прибуде вже через кілька тижнів".

"Вільф у захваті від того, що знову стане старшим братом, і постійно розмовляє про це. Я не думаю, що Ромі має уявлення про те, що буде далі. Вона скоро зрозуміє", - написала дружина.

Сім'я Бориса Джонсона - що потрібно знати

Першою дружиною Джонсона була Аллегра Мостін-Овен, вони одружилися у 1987 році, а у 1993-му - розлучилися. У цьому ж році Джонсон взяв у дружини юристку Марину Вілер, у них народилося четверо дітей. Цей шлюб теж розпався. У 2009 році народилася позашлюбна дочка Джонсона від Гелен Макінтайр, яка працювала мистецтвознавицею

Новий шлюб Джонсон уклав у травні 2021-го з політичною активісткою Керрі Саймондс. Примітно, що вона ще до шлюбу - у квітні 2020 року, народила від нього сина. У грудні 2021 року у пари народилася донька.

Нагадаємо, 6 червня 2022 року члени Консервативної партії Великої Британії висловили вотум довіри Борису Джонсону, завдяки чому він зміг зберегти свою посаду. Однак 7 липня Борис Джонсон пішов з посади прем'єр-міністра і лідера Консервативної партії на тлі політичної кризи, яка виникла в країні через відставки низки міністрів.