Бояться ЗСУ: чому орки вигадали фейк про обстріл Чорноморського флоту

ЗСУ не завдають ударів по території РФ
Бояться ЗСУ: чому орки вигадали фейк про обстріл Чорноморського флоту
Прапори Криму і України (Фото: Кримські новини)

Орки вигадали фейк про начебто атаку українським безпілотником одної з військових частин ворога у тимчасово окупованому Криму через страх перед ЗСУ.

Про це повідомили у Військово-Морських Силах ЗСУ в Telegram.

Рашисти в Криму бояться ЗСУ. Яскравим прикладом цього є новина від російських ЗМІ! Мова йде про те, що в тимчасово окупованому ворогом Севастополі, начебто українським безпілотником атакована одна з військових частин загарбника. За версією ворога невпізнаний літальний об’єкт прилетів сьогодні вранці на територію штаба чф РФ та начебто поранив 5 чоловіків. Насправді ворог не ризикнув проводити день чф РФ, а щоб в котрий раз не зганьбитися перед всім світом, побоюючись Збройних Сил України, вигадав привід, щоб відмінити заходи з нагоди так званого свята, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що орки визнають свою ППО недієздатною та ставить під ще більший сумнів існування кримського мосту.

Сили оборони України проводять заходи щодо звільнення наших окупованих територій, використовуючи для цього наявні зразки озброєння. Нашими цілями є винятково військові об’єкти РФ. Ми не завдаємо ударів по території РФ. Крим - це Україна, - додали в повідомленні.

Своєю чергою голова Одеської ОВА Сергій Братчук заявив, що подібна заява від орків - провокація.

Повідомлення про начебто українську атаку штабу чорноморського флоту в Севастополі - відверта провокація. Звільнення нашого Криму від окупантів відбуватиметься не так і набагато ефективніше. На все свій час, - сказав Сергій Братчук.

Нагадаємо, за десять днів до провокації орки скасували військовий парад у Севастополі, який традиційно проводили на День Військово-морського флоту 31 липня.

1