Британці зняли ролик з Сантою у лікарні: їх змусили вибачитись

Активісти вирішили, що хворий Санта може налякати дітей
Британці зняли ролик з Сантою у лікарні: їх змусили вибачитись
Санта-Клаус (фото: Pexels)
15 Грудня 2020, 08:01
читать на русском

Національна служба охорони здоров'я Великої Британії NHS опублікувала відео з Санта-Клаусом, якому лікарі надають допомогу в лікарні. Після цього організацію гостро почали критикувати.

Про це повідомляє видання Business Insider.

У рекламному ролику видно, як літній чоловік з білою бородою потрапляє до лікарні. У палаті він отримує та відповідає на велику кількість листів.

В кінці ролика чоловіка виписують, а одна з лікарів приходить додому. Вона читає записку з поздоровленням і розуміє, що весь цей час лікувала Санта-Клауса.

Активісти та громадські організації розкритикували ролик. Вони вважали, що вид Санта-Клауса в лікарні може налякати дітей, які і так піддаються стресу на тлі пандемії коронавірусу.

Читайте також

У відповідь, NHS вибачилися за ролик і підкреслили, що знімали його для дорослої аудиторії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що МЗС Ірландії звільнило різдвяного персонажа Санта-Клауса від необхідності самоізоляції на 14 днів, тому він може вільно подорожувати країною під час карантину.

Ми розглядаємо подорожі Санта-Клауса як необхідні подорожі для важливих цілей, і тому він звільняється від необхідності самоізоляції на 14 днів. Він повинен мати можливість входити та виходити з повітряного простору Ірландії та ірландських будинків, не обмежуючи своє пересування, - заявив глава МЗС Саймон Ковені.

1