Британський солдат, у якого не розкрився парашут, впав на дах будинку і не розбився (відео)

Під час тренувального польоту у військового не до кінця розкрився парашут
Британський солдат, у якого не розкрився парашут, впав на дах будинку і не розбився (відео)
Парашутист (Фото: pexels)
13 Липня 2021, 03:12
читать на русском

У Каліфорнії військовий, у якого не розкрився парашут, впав на житловий будинок, пробив дах і уникнув серйозних травм.

Про це повідомив телеканал KSBY.

6 липня близько п'ятої години вечора жителі каліфорнійського міста Атаскадеро помітили в небі групу парашутистів, один з яких крутився в повітрі, втративши контроль над парашутом.

Через деякий час він впав на житловий будинок, пробив дах і опинився всередині, вочевидь на кухні. У момент падіння господарів не було вдома, і тому вони уникли травм. Поруч виявилася сусідка Роуз Мартін, яка працює медсестрою.

Я побігла в будинок до сусідів, щоб переконатися, що з чоловіком все гаразд, і оглянула його. Очі у нього були відкриті, але я не знала, чи отримав він травми - і тому не хотіла, щоб його чіпали, - розповіла Мартіна.

Військовому після такого падіння вдалося уникнути серйозних травм. У поліції Атаскадеро повідомили, що парашутист був у свідомості і скаржився на біль, але видимих серйозних ушкоджень у нього не було. Чоловіка доставили в лікарню з травмами середньої тяжкості.

Пізніше з'ясувалося, що потерпілий був британським військовим, який здійснював тренувальний стрибок. У нього не до кінця розкрився парашут. Всі його колеги приземлилися щасливо.

Нагадаємо, науковці з США розкрили таємницю, чому в Бермудському трикутнику зникають кораблі й літаки. Вони пов'язують це із шестикутними хмарами.

1