Буде комфортно: синоптики обіцяють українцям теплі і сонячні вихідні

У низці регіонів попереджають про високу пожежну небезпеку
Буде комфортно: синоптики обіцяють українцям теплі і сонячні вихідні
Погода, природа Фото: Natalka Kovalchuk (facebook.com/natalka.kovalchuk140)
8 Вересня 2023, 15:33

На вихідних 9-10 вересня в одних областях України буде все ще по-літньому тепло, в інших — трохи прохолодніше, але скрізь буде комфортно і без дощів.

Про це повідомляєSinoptik.ua.

За даними синоптиків, у суботу найтепліше буде на Закарпатті — тут термометри покажуть до +29 °С. У західних та південних областях очікуються +23…+26 °С. На півночі, південному сході та в центрі повітря прогріється до +21…+23 °С. Найпрохолодніше буде в Донецькій та Луганській областях — +15…+18 °С.

На всій території України прогнозується мінлива хмарність без опадів. У таку погоду мешканці Луцька, Житомира, Миколаєва, Луганська таВінницізможуть гарно відсвяткувати дні народження своїх міст.

У неділю на заході та півдні країни очікуються комфортні +23…+26 °С (на Закарпатті— до +29 °С), у центрі — +21…+24 °С. У північних та східних регіонах температура вдень становитиме +20…+23 °С. По всій Україні прогнозується мінлива хмарність без дощів.

Погода на початку тижня продовжить тішити теплом. На заході та півдні країни термометри у понеділок покажуть +25…+27 °С, на півночі та в центрі — до +23…+25 °С, на сході — +20…+23 °С.

Синоптики також попереджають, що на півдні, півночі, в центрі (крім Вінницької області), а також на Харківщині, Донеччині, Тернопільщині та Рівненщині у ці вихідні очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Нагадаємо, середня місячна температура у вересні 2023 року прогнозується в межах 15-19 градусів тепла, в Карпатах 12-13 градусів. Це на 1-2 градусів вище за норму.

Читайте також

1