"Був у чудовому настрої": колишній віцепрезидент Газпромбанку вбив свою сім'ю та наклав на себе руки

Особистий водій самогубці каже, що напередодні смерті Аваєв був у чудовому настрої
"Був у чудовому настрої": колишній віцепрезидент Газпромбанку вбив свою сім'ю та наклав на себе руки
Владислав Аваєв Фото: https://t.me/bazabazon/11289
18 Квітня 2022, 18:22
читать на русском

У Москві знайшли вбитою сім'ю ексвіцепрезидента "Газпромбанку" Владислава Аваєва.

Як повідомляють російські ЗМІ та телеграм-канали, Авеєв застрелив свою 47-річну вагітну дружину Олена та 13-річну доньку Марію, а потім застрелився сам.

За даними Baza, тіла членів родини Аваєвих знайшли сьогодні у них в будинку на Університетському проспекті — їх виявила родичка, яка довго намагалася додзвонитися до знайомих, але ніхто не брав слухавку.

Убита дружина Аваєва була вагітна не від нього. Одна з головних версій того, що сталося, — ревнощі. За даними слідства, Владислав міг дізнатися про вагітність своєї дружини та розправитись із сім'єю, - пишуть у соцмережах.

Напередодні Владислав Аваєв, який нещодавно очолив компанію "РТ-Карбон", за словами особистого водія, був у чудовому настрої, жодних змін у поведінці начальника він не помічав.

Довідково: Газпромбанк — один з найбільших банків росії. Головний офіс розташований у москві. Фінустанова фінансує російську армію.

Нагадаємо, даними ГУР, орки через російські "Промсвязьбанк" та "Газпромбанк" закуповують БПЛА, комплектуючі для військової техніки та засоби радіоелектронної розвідки для підрозділів 47 танкової дивізії (Муліно).

"Промсвязьбанк" 12 березня потрапив у перелік установ, відключених від системи SWIFT. Щодо "Газпромбанку", то санкції проти нього ввела тільки Велика Британія. Цей банк є головною установою, через яку європейці здійснюють оплату за постачання російських енергоносіїв.

1