Частини тіла 23-річної зниклої жінки знайшли на Київщині

Вона понад десять днів не виходить на зв’язок та залишила без нагляду малолітню дитину
Частини тіла 23-річної зниклої жінки знайшли на Київщині
Затриманий чоловік, фото Нацполіція
8 Грудня 2021, 14:13
читать на русском

У Київській області у квартирі 25-річного чоловіка знайшли паспорт та частини тіла зниклої 23-річної жінки.

Про це повідомили в Нацполіції.

За адресою в квартирі 25-річного чоловіка оперативники та слідчі поліції Закарпаття провели санкціонований судом обшук. Під час слідчої дії він помітно нервував, представився чужим іменем та навіть пред’явив правоохоронцям підроблений паспорт. Його поведінка стала зрозумілою, коли в квартирі поліцейські виявили документи 23-річної закарпатки та залишки тіла людини, які, ймовірно, також належать зниклій дівчині, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що 20 листопада 23-річна жінка з Ужгорода разом зі своїм дворічним сином приїхала в гості до знайомих на Київщині. За словами її матері, після цього жінка понад десять днів не виходить на зв’язок та залишила без нагляду свою малолітню дитину.

Своєю чергою правоохоронці встановили, що жінка з дитиною справді гостювала у 25-річного чоловіка, проте з ними була ще одна їхня спільна знайома. Проте в ніч із 23 на 22 листопада вона, чоловік та інша жінка вживали наркотичні засоби. Після цього вона загадково померла.

Під час допиту фігурант зізнався, що разом зі спільницею вирішили позбутися тіла померлої. Використовуючи перуки та інші засоби маскування, вони придбали в одному з магазинів вугілля та хімічну речовину. Після цього дочекалися ночі, загорнули померлу в килим та вивезли в лісову місцевість, де розчленували та підпалили  тіло,  - наголосили в поліції.

Потім жінка відвезла хлопчика в Ужгород, де він проживав з мамою, та з мобільного телефону померлої написала повідомлення батькові дитини, щоб той забрав сина до себе.

Додали, що потім жінка виїхала з України, а поліція затримала чоловіка, у квартирі якого знайшли амфетамін та марихуану.

Наразі затриманий підозрюється у скоєнні наркозлочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України,  йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення грошової застави у розмірі 1 094 500 гривень, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, у селі Шарин Уманського району Черкаської області 58-річна жінка вбила свого 61-річного співмешканця через сімейний конфлікт. Зловмисниця нанесла постраждалому два ножові поранення в спину.

Читайте також

1