Через негоду у Києві ввели спецрежим для громадського транспорту

Транспорт буде їздити з відхиленням від графіка
Через негоду у Києві ввели спецрежим для громадського транспорту
Автомобільна розв’язка в мікрорайоні Березняки Фото: Alexandr Gustelev у Фейсбук
11 Грудня 2020, 09:08
читать на русском

Через негоду у Києві введено оперативне положення на всіх маршрутах громадського транспорту. Про це повідомляє "Київпастранс" у своєму Telegram-каналі.

Від початку руху на усіх маршрутах громадського транспорту введено оперативне положення - курсування з відхиленням від графіка руху - у зв'язку зі складними погодними умовами, - зазначено у повідомленні.

"Київпастранс" також повідомив, що через складні погодні умови у Києві було тимчасово зупинено роботу фунікулера.

Читайте також

Комунальна корпорація "Київавтодор" повідомила, що у столиці 36 бригад з ручного прибирання впродовж ночі обробляли тротуари та зупинки.

Робота ускладнюється непростими погодними умовами. Адже на посипану піскосоляну суміш намерзає новий шар льоду. Для обробки тротуарів використовуємо й механізовану техніку. Зокрема, Bucher City Cat. Загалом з початку негоди використано 2143,7 тонн солі, 99,6 тонн піскосоляної суміші, 258,3 тонн рідких хлоридів, - зазначають в столичному автодорі.

Нагадаємо, по обіді 10 грудня Україну накрив льодяний дощ. Дороги перетворилися на ковзанки. У зв'язку з погіршенням погодних умов у Київській, Житомирській, Хмельницькій та Тернопільській областях тимчасово обмежували рух на дорогах загального значення.

Через погіршення погодних умов збільшилась кількість ДТП на дорогах.

1