Через негоду у Маріуполі затопило будинки та вулиці - фото

Патрульні обмежили рух транспорту на вулицях міста
Через негоду у Маріуполі затопило будинки та вулиці - фото
Затоплення вулиці Фото: ДСНС
9 Червня 2021, 10:29
читать на русском

Рятувальники Донецької області ліквідовують наслідки негоди у Маріуполі. В результаті значних опадів сталося підтоплення житлових будинків у місті. Маріуполь та у смт Мангуш.

Як повідомляє місцева Служба порятунку, рятувальники Донеччини 21 раз залучалися до ліквідації наслідків негоди. Зокрема, 15 разів бійці ДСНС здійснювали відкачування дощової води з житлових будинків та об’єктів інфраструктури Маріуполя. Всього було відкачано 3288 куб. м води. Також, у смт Мангуш із підтопленого житлового будинку було врятовано 3 людей, у тому числі дитину.

Крім того, бійці ДСНС надавали водія автівок, що стали заручниками негоди. Рятувальники відбуксирували 6 легкових автівок, 1 мікроавтобус та 1 евакуатор із затоплених ділянок дороги.

До рятувальних робіт залучалось 35 людей з особового складу ДСНС та 10 одиниць техніки.

Повідомляється, що у зв'язку з погодними умовами, на вулицях міста ускладнено рух транспортних засобів. Громадський транспорт не ходить.

На даний час роботи по ліквідації наслідків негоди тривають.

Нагадаємо, за інформацією Укргідрометцентру, вдень 9 червня у більшості областей України очікуються грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с.

Читайте також

1