Через стрілянину затримується поїзд до Києва - УЗ

Військовослужбовці відкрили стрілянину у вагоні
Через стрілянину затримується поїзд до Києва - УЗ
Вогнепальна зброя. Фото: пресслужба Національної поліції
6 Квітня 2021, 10:06
читать на русском

Військовослужбовці відкрили стрілянину у вагоні поїзду Костянтинівка – Київ.

Як повідомляє Укрзалізниця, через цей інцидент потяг затримується.

Завдяки злагодженим діям залізничників та Національна поліція України обеззброєно двох пасажирів поїзда № 126 Костянтинівка – Київ – військовослужбовців, які відкрили стрілянину у вагоні. Вказані особи мали дозвіл на носіння зброї. Попередньо встановлено, що постріли були зроблені із табельної зброї. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, - розповіли в УЗ.

Зазначається, що порушників було знято з поїзда спецпризначенцями на станції Красноград. Після проведення слідчих дій поїзд продовжив рух за маршрутом. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Читайте також

Наразі поїзд затримується в дорозі близько на 6 годин. Залізничники докладають максимально зусиль, щоб зменшити його відставання від графіка.

Укрзалізниця подякувала поїзній бригаді поїзда за "висококваліфіковані дії у нестандартній ситуації".

До прибуття правоохоронців залізничники вживали усіх можливих заходів, щоб 11 пасажирів вагону не постраждали. Вже зібрана інформація щодо пересадок пасажирів вказано поїзда. Укрзалізниця організовує найбільш зручні стикувальні маршрути для пасажирів, які прямують далі залізницею, - зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, 31 березня потяги дальнього слідування та приміські, які проходять через станцію Дарниця, затримувалися через  крадіжку кабелю.

1