Чоловік співачки Камалії придбав для ЗСУ два винищувачі

Користувачі мережі порадили іншим заможним людям теж купувати літаки
Чоловік співачки Камалії придбав для ЗСУ два винищувачі
Камалія з чоловіком / Фото: instagram.com/kamaliyaofficial
18 Травня 2022, 16:24
читать на русском

Українська співачка Камалія розповіла, що її чоловік - пакистанський мільярдер Мохаммад Захур - разом із заможними друзями придбали два літаки-винищувачі для українських захисників.

Про це виконавиця сказала у програмі "Ранок з Україною", додавши, що її чоловік не хоче розголошувати, як і чим допомагає українській армії.

Захур дав мені зелене світло, це розповісти. Тому що вони ці питання приховували. Два літаки-винищувачі вони дали Україні і допомагають Україні, але не розголошують, - сказала Камалія.

Своєю чергою користувачі мережі порадили іншим заможним людям брати приклад з чоловіка Камалії та купувати для ЗСУ винищувачі:

  • Справжній чоловік! Якби кожен мільйонер купив для ЗСУ по два винищувачі… Бо деякі експрезиденти з грошима, тільки фоткаються для піару…
  • Дякуємо! Людина зробила справу, а не ходить фоткається по Києву у броніку (яких не вистачає хлопцям на передовій).
  • Ви наші герої у тилу.

Як відомо, коханий співачки Мохаммад Захур є британсько-українським підприємцем пакистанського походження, який володіє успішною компанією "ISTIL Group". Сама Камалія неодноразово надавала допомогу рідній країні: і фінансово, і морально.

Читайте також