Чоловік у Тайвані порушив карантин на вісім секунд та отримав штраф у 3,5 тис. доларів

Він на ізоляції в одному зі спеціально облаштованих карантинних готелів
Чоловік у Тайвані порушив карантин на вісім секунд та отримав штраф у 3,5 тис. доларів
Карантин, коронавірус Фото: Anna Shvets з Pexels
11 Грудня 2020, 14:02
читать на русском

Влада Тайваню оштрафувала чоловіка, який на вісім секунд вийшов у коридор готелю, на 3 500 доларів.

Йдеться про мігранта з Філіппін, який перебував на ізоляції в одному зі спеціально облаштованих карантинних готелів міста Гаосюн, пише CNN.

Про чоловіка, який порушив карантинний режим, у місцевий департамент охорони здоров'я доповіли працівники готелю. Вони помітили чоловіка на камерах відеоспостереження.

Зазначається, що влада оштрафувала чоловіка на 100 тисяч тайванських доларів - це близько 3 500 доларів США.

За даними Університету Джонса Хопкінса, за весь час пандемії на острові з населенням 23 мільйони людей, зафіксували всього 725 випадків коронавірусу (станом на 14 год 11 грудня).

Дані по COVID-19 на 11.12 Фото: coronavirus.jhu.edu

Нагадаємо, нещодавно у центрі бельгійської столиці поліція розігнала секс-вечірку за участю євродепутата та кількох дипломатів.

Читайте також

У бельгійські ЗМІ просочилася інформація про скандальні розваги в гей-барі у центрі Брюсселя, попри те, що в країні діє суворий карантин.

Повідомляється, що ніч на суботу, 28 листопада, понад два десятки людей влаштували гучну гулянку. Коли на місце події прибула поліція, усі учасники розваги були майже голі, а дехто ще й вживав наркотики.

Одним з гостей вечірки був євродепутат Йожеф Саєр від партії угорського прем’єра, противника ЛГБТ-спільноти. За чутками, почувши про приїзд поліції, євродепутат намагався утекти через горище.

Після сплати штрафу за недотримання карантину усіх учасників вечірки відпустили.

1