Чоловік у Вінницькій області влаштував стрілянину та знеструмив частину села - фото

Мешканець села на святкуванні дня народження стріляв з автомата
Чоловік у Вінницькій області влаштував стрілянину та знеструмив частину села - фото
Арешт зловмисника Фото: Національна поліція України
14 Березня 2021, 15:02
читать на русском

Поліцейські затримали зловмисника, який влаштував стрілянину та знеструмив частину села Томашпіль у Вінницькій області.

14 березня в ході проведення спеціальної операції Сирена поліцейські затримали вінничанина, який на святкуванні дня народження замість феєрверків здійснив вгору понад двадцять пострілів з автомата та намагався втекти від поліції на автомобілі. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання, повідомляє поліція Вінницької області.

Біля місцевого кафе невідомий почав стріляти з автоматичної зброї, внаслідок чого пошкодив високовольтний електричний кабель. Це призвело до знеструмлення більшої частини Томашполя. Після цього хуліган з місця події втік на автомобілі Porsche Cayenne, - розповіли правоохоронці.

За словами начальника ГУНП у Вінницькій області Івана Іщенка, для затримання озброєного зловмисника на території області вводилась в дію поліцейська операція "Сирена".

Читайте також

Поліціянтам вдалося затримати підозрюваного на території смт. Агрономічне Вінницького району.

Зловмисником виявився 35-річний мешканець Вінниці. Чоловіка затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Його автомобіль поліцейські вилучили та помістили на арештмайданчик.

За попередньою інформацією, зловмисник перебував на святкуванні дня народження в кафе у смт. Томашпіль. Чоловік обурився, що під час свята не було феєрверків, тому на вулиці взяв з багажника автомобіля автоматичну зброю та почав стріляти вгору. Це призвело до пошкодження електричного кабелю і знеструмлення більшої частини населеного пункту.

Такі дії кваліфіковані слідством як умисне знищення або пошкодження майна, вчинене загальнонебезпечним способом згідно з ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу України. За такий злочин може загрожувати до десяти років ув’язнення.

Стрілянину з автомата замість феєрверка влаштував мешканець Вінниці - фото

1