Чорна ікра та аргентинські креветки: "Слуги народу" під час засідання Ради обговорювали новорічний корпоратив (відео)

Ідеї святкування в ресторані та меню пропонував нардеп Микола Тищенко
Чорна ікра та аргентинські креветки: "Слуги народу" під час засідання Ради обговорювали новорічний корпоратив (відео)
Новий рік фото: pexels
15 Грудня 2021, 14:48
читать на русском

Народні депутати від "Слуги Народу" створили у Телеграмі чат "Новий рік", де обговорювали майбутній новорічний корпоратив просто під час засідання в Раді.

Листування нардепів вдалося зняти кореспондентам "Страни".

Зокрема, Микола Тищенко (досьє Миколи Тищенка) пропонував колегам провести вечірку у п'ятницю о 17:00 у заміському ресторані "Харвест" на Обухівській трасі. У цьому закладі подають золотий стейк "Томагавк" від шефа за 780 грн, чорну ікру по 1800 грн за 30 грамів та аргентинські креветки за 990 грн.

Пізніше, після оприлюднення листування Тищенко заявив, що фракція "Слуга народу" не святкуватиме Новий рік у колективі. Він також заперечив поширену інформацію про те, що запрошував святкувати у "Харвесті".

Ні, "Слуга народу" не збиралася це робити, і ми не будемо збиратися фракцією, велика фракція для цього не потрібна. Але в родині – ми всі живі люди – ми прийшли з народу, не хочемо міняти свої звички, ми люди, живі, тому якщо хтось десь в родині буде збиратися, ми це не забороняємо, – сказав нардеп.

Він запевнив, що будь-хто має можливість святкувати там, де він хоче, а від депутатів не вимагають, щоб вони десь переховувалися, але нардепи повинні святкувати згідно з нормами карантину.

Нагадаємо, раніше Давид Арахамія заявив, що фракція партії "Слуга народу" не планує проводити офлайн-захід, присвячений підсумкам роботи у 2021 році. Відтак, новорічного корпоративу та фуршету не буде.

1