Чотири жертви та семеро постраждалих: на Миколаївщині сталася масова ДТП

В аварію потрапили мікроавтобус та дві вантажівки
Чотири жертви та семеро постраждалих: на Миколаївщині сталася масова ДТП
ДТП у Миколаївській області Фото: mk.npu.gov.ua
28 Вересня 2021, 09:42
читать на русском

У Миколаївській області на автодорозі Снігурівка - Калинівка перед с. Широке сталась дорожньо-транспортна пригода за участі мікроавтобуса, у якому перебували 11 людей, та двох вантажівок.

Як повідомляє обласна поліція, внаслідок аварії загинули чотири людини та семеро отримали травми.

Аварія сталася увечері 27 вересня. На трасі зіткнулися мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter, вантажівки DAF та КамАЗ із причепом.

Внаслідок автопригоди 66-річний водій Mercedes та троє його пасажирів, у т.ч. 15-річний підліток, загинули на місці події. Ще семеро пасажирів мікроавтобуса від 29-ти до 47-ми років отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що водії вантажних автомобілів 62-х та 47-ми років не постраждали.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Наразі на місці події працюють слідчі Слідчого управління ГУНП в Миколаївській області, медики та рятувальники. Усі обставини автопригоди та її причини встановлюються.

Нагадаємо, нещодавно поблизу Черкас на одному відрізку траси сталося одразу дві ДТП з постраждалими. В одній з аварій постраждала 19-річна вагітна дівчина.

Читайте також

1