Чотирьох людей знайшли мертвими у квартирі в Новій Каховці

Тіла загиблих знайшли на кухні, причина смерті невідома
Важливо
Чотирьох людей знайшли мертвими у квартирі в Новій Каховці
Національна поліція
16 Лютого 2021, 09:01
читать на русском

Поліція встановлює обставини смерті чотирьох людей в Новій Каховці, тіла яких були знайдені на кухні в одній з квартир.

Як повідомляє поліція Херсонської області у Фейсбуці, зранку 15 лютого до поліції звернулась голова ОСББ одного з будинків в Новій Каховці. Жінка розповіла, що мешканка однієї з квартир вже третій день не відчиняє двері та не виходить із помешкання. Водночас сусіди кажуть, що в її квартирі горить світло та працює телевізор.

Для перевірки за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група підрозділу поліції та співробітники ДСНС.

За допомогою висувної драбини рятувальники піднялись до вікна квартири та побачили, що в кухні на підлозі лежать четверо людей. Тоді через балкон вони потрапили в квартиру та відчинили вхідні двері. Під час огляду місця події були виявлені без ознак життя власниця помешкання, ще одна жінка та двоє чоловіків. Попереднім оглядом судмедексперта слідів насильницької смерті у громадян не виявлено, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Наразі проводяться слідчі дії. Призначена судово-медична експертиза для встановлення причини смерті померлих. Подія попередньо кваліфікується за п.1 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство" з позначкою "Нещасний випадок".

Нагадаємо, у Чернігівській області чоловік повідомив поліції про вбивство вітчима. Як виявилося злочину не було, а чоловік хотів поскаржитись на те, що у його дворі не прибирають сніг.

1