Церковна шапка, рулон лінолеуму та кінна амуніція: в Укрзалізниці розповіли, що забувають у вагонах пасажири

У ТОП-3 знахідок - телефони, дитячі іграшки та гаманці
Церковна шапка, рулон лінолеуму та кінна амуніція: в Укрзалізниці розповіли, що забувають у вагонах пасажири
Вагон потяга (Фото: Укрзалізниця)
13 Березня 2023, 22:44
читать на русском

Укрзалізниця знаходить і повертає власникам 63% речей, забутих у поїздах під час мандрівки. Від початку року пасажири 1370 разів звертались до контактного центру Укрзалізниці з проханнями знайти загублені речі.

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Номерні знаки для автомобіля, церковна шапка, дитячий горщик, тепловізор, рулон лінолеуму, медичний корсет, кінна амуніція, капи для зубів, апарат для вирощування насіння, шахова дошка - що ми тільки не розшукували у вагонах. Втім найчастіше наші пасажири забувають у поїздах гаманці, іграшки, телефони, зарядні пристрої, ноутбуки, документи, годинники та ключі. Тому радимо перед виходом з вагона зайвий раз провести "переоблік" саме цих речей у кишенях і валізах. Звісно, горщики теж краще перелічити, - зауважили в Укрзалізниці.

А якщо вже так сталося, що ви загубили в нашому поїзді дуже важливу для вас річ - не хвилюйтесь, опишіть її за формою ось тут https://services.uz.gov.ua/lost-and-found або звертайтесь до контакт-центру Укрзалізниці за номером 0 800 503 111, залишайте повідомлення через форму зворотного звʼязку в застосунку, пишіть нам у Apple Messages, Telegram, Viber чи Facebook Messenger.

Нагадаємо, тимчасовим очільником "Укрзалізниці" став член правління Євген Лященко. На цій посаді він замінить Олександра Камишіна, який пішов у відставку.

Читайте також