Цілісної партії вже не буде: у "Слузі народу" прогнозують гучні звільнення

Місцеві вибори принесли "слугам" тотальний провал
Ексклюзив
Цілісної партії вже не буде: у "Слузі народу" прогнозують гучні звільнення
Штаб “Слуги народу”
26 Жовтня 2020, 16:01
читать на русском

Після місцевих виборів у партії "Слуга народу" прогнозують низку гучних звільнень.

Про це йдеться у статті "Парламент UA".

Зазначається, що депутати прогнозують звільнення з посад голову партії Олександра Корнієнка, який курував штаб Миколи Тищенка, і заступника голови Офісу президента Сергія Трофімова, який курує в ОП регіональну політику.

Щодо дострокових парламентських виборів, то у партії вже не прогнозують.

У нашому партійному чаті вже якось перестали активно обговорювати перевибори, раптом всі затихли і хочуть досидіти на своїх місцях ще чотири роки, адже розуміють, що цілісної партії вже не буде, буде як мінімум три партії, які вийдуть зі "Слуги" і місцеві це якраз добре продемонстрували, - зазначив один за нардепів "СН".

Зазначимо, що місцеві вибори принесли пропрезидентській політичній силі "Слуга народу" тотальний провал майже по всій країні.

Читайте також

Нагадаємо, в Україні 25 жовтня відбулись вибори депутатів сільських, селищних і міських рад та сільських, селищних і міських голів.

Наразі оприлюднені дані екзит-полу виборів мерів міст України на замовлення телеканалу "Україна 24" та політичного ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

Читайте більше у матеріалі "Парламент UA": Кінець епохи Зеленського: у штабі "слуг" розпач, а президент так і не вийшов до людей

1